FSI06974-1-1 FSI09666-1 FSI05574 FSI08114 FSI01964 FSI05566 DJI_0057 FSI09906 FSI01969 FSI04861 FSI06921-1

Ψάχνετε το επόμενο σας αυτοκίνητο;

Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα μεταχειρισμένων που διαθέτουμε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει.

Κλείσε ραντεβού στο ιδιόκτητο συνεργείο-service μας.

Στις εγκαταστάσεις της λειτουργεί συνεργείο – service όλων των οχημάτων. Στα αυτοκίνητα παρέχεται πλήρης ηλεκτρονικός και μηχανικός διαγνωστικός έλεγχος. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σύμβουλοι θα εκτιμήσουν τις ανάγκες σας και σύμφωνα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο όχημά σας θα σας παρέχουν εγγυημένη ποιότητα και υπηρεσίες. Η καθοδήγησή τους θα σας γλυτώσει χρόνο και θα σας λύσει κάθε απορία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ VAST

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Εώς 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής. Δυνατότητα γραμματίων. Διευκόλυνση στη λήψη δανείου.

Ευρεια Γκαμα Αυτοκινητων

Διαθέτουμε πολλά αυτοκίνητα από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς προσφέροντας σας πολλές επιλογές.

Εμπιστοσυνη Πελατων

Στις εκατοντάδες παραδόσεις αυτοκίνητων η ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια είναι βασικό μας μέλημα.

ιδιοκτητο συνεργειο

Στις εγκαταστάσεις της λειτουργεί συνεργείο για όλα τα οχήματα. Στα αυτοκίνητα παρέχεται πλήρης ηλεκτρονικός και μηχανικός διαγνωστικός έλεγχος.

VAST – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στη VAST πιστεύουμε ότι η αγάπη και το πάθος για τα αυτοκίνητα δεν είναι απλά λέξεις, αλλά ένας τρόπος ζωής. Αυτή η φιλοσοφία καθοδηγεί κάθε βήμα μας, από την εξυπηρέτηση των πελατών μας έως την προσφορά των καλύτερων αξεσουάρ αυτοκινήτου στην αγορά.

Όχι μόνο προσφέρουμε μεταχειρισμένα ανώτερης ποιότητας αυτοκίνητα, αλλά παρέχουμε επίσης πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης και βελτίωσης του αυτοκινήτου σας. Από τις αρχικές επιλογές των αξεσουάρ μέχρι την τελική εκτέλεση του έργου, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να φτάσετε το όνειρό σας.

Το πάθος μας οδηγεί επίσης στην αναζήτηση και στη συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους αξεσουάρ αυτοκινήτων του εσωτερικού και του εξωτερικού, για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.

αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 034672516000

VAST – Εξειδικευμένη προσέγγιση για την βελτίωση του αυτοκινήτου σας.