ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ VAST

Στην VAST προέχει η αγάπη και το πάθος για το αυτοκίνητο.

Έχοντας θέσει υψηλά standards στην εξυπηρέτηση και τις ανθρώπινες σχέσεις, δεν σταματάμε μόνο στην πώληση του αυτοκινήτου, καθώς είμαστε στην θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την συντήρησή του, την βελτίωσή του και τα αξεσουάρ που θα θελήσετε.

Σε εμάς θα βρείτε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, είτε βενζίνης είτε Diesel, τα οποία έχουν ελεγχθεί και επιβλέπονται από το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Διαθέτουμε ακόμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε τιμές που απευθύνονται σε ειδικές κατηγορίες (Πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κλπ).

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 034672516000

VAST ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, καλύπτουν όλο το εύρος των αυτοκινήτων της αγοράς τόσο σε επίπεδο αξεσουάρ όσο και ανταλλακτικών.

Ο όρος “βελτίωση” είναι συνυφασμένος με την VAST, αφού το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρει λύσεις και θα σας προτείνει το κατάλληλο αξεσουάρ για την αισθητική και μηχανική βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ VAST

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ VAST

Έχοντας θέσει υψηλά standards στην εξυπηρέτηση και τις ανθρώπινες σχέσεις, δεν σταματάμε μόνο στην πώληση του αυτοκινήτου, καθώς είμαστε στην θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την συντήρησή του, την βελτίωσή του και τα αξεσουάρ που θα θελήσετε

 Αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, καλύπτουν όλο το εύρος των αυτοκινήτων της αγοράς τόσο σε επίπεδο αξεσουάρ όσο και ανταλλακτικών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της VAST, ακολουθώντας πιστά τα οργανογράμματα συντήρησης των κατασκευαστών, εγγυάται την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας, τον προληπτικό έλεγχο αλλά και την επιδιόρθωση οποιουδήποτε ζητήματος σας προβληματίσει.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ