ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες από το Eshop Vast.gr αποστέλλονται με την ACS Courier.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται 9:00 – 17:00 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την εταιρεία courier για τον καθορισμό της ώρας παράδοσης.

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν, στην περίπτωση που η περιοχή παράδοσης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, οι αποστολές θα παραδίδονται στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών της περιοχής σας, διαφορετικά, για να έρθουν στον χώρο σας, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση ποσού 6€.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής και η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης, πιθανή αντικατάσταση ή ακύρωση της παραγγελίας.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων μια παραγγελίας παρουσιάζεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Βάρος σε Κιλά Κόστος
Έως 2Kg 5€
2 Έως 5 Kg 8€
5 Έως 10 Kg 10€
Άνω των 10 Kg 15€

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.