ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς κατά την παραλαβή του προϊόντος στην εταιρεία courier. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για αγορές που δεν ξεπερνούν τα 200€ και η χρέωση διαμορφώνεται στα 5€.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Αθανάσιος Βασιλείου & Σια ΟΕ
IBAN GR 3601 7250 5000 550 508 600 7595
Swift Key Πειραιώς PIRBGRAA (σε περίπτωση που ζητηθεί)

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας (ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας) και ο αριθμός παραγγελίας, ως αιτιολογία κατάθεσης.

Μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στη διεύθυνση sales@vast.gr. Το τιμολόγιο/απόδειξη θα το παραλάβετε κατά την παράδοση της παραγγελία σας.

Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό η παραγγελία δεν αποστέλλεται μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Πιστωτική Κάρτα Visa Mastercard Maestro

Για την εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, MasterCard, Maestro.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται μέσω πύλης της Τράπεζας Πειραιώς, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στο σύστημα της Vast.gr.

Verified by Visa MasterCard SecureCode